Ansökan anordna KUB kurs

Ansökan om att hålla kurs måste göras för varje separat kurstillfälle. Ansökan ska innehålla information om kursansvarig, kursadministratör, datum, plats, innehållsbeskrivning och även budget för kurstillfället. Använd gärna pdf-mallarna nedan, även excelfil el dylikt går bra men var noga med att inkludera tydlig info om vilken kurs som avses i filerna.

Ansökan, inkl budget, skickas med e-post till helena.gronbacke@svenskkirurgi.se – notera uppgifter nedan om när ansökan senast måste vara kansliet tillhanda.

Då det inte finns någon väntelista för kurser, utan ST-läkare anmäler sig via dr-utblidningsportalen.se till ett specifikt kurstillfälle i mån av plats, är det viktigt att det är tydligt när kursplatser kommer att släppas.

Därför har vi fastställt fyra tillfällen under året då platser tillgängliggörs. Det gör också att det finns fyra slutdatum för att ansöka om att hålla kurs (beroende på under vilken period kursen planeras att ges), v g se årshjul nedan. Vi tar gärna emot ansökningar tidigare, men max ett år före kursen planeras att ges.

Datum för kursstart Kursen öppnas för anmälan för deltagare Ansökan om att hålla kurs måste senast vara kansliet tillhanda
jan-mars måndag vecka 37 (föregående år) söndag vecka 34 (föregående år)
april-juni måndag vecka 43 (föregående år) söndag vecka 40 (föregående år)
aug-sep måndag vecka 5 söndag vecka 2
okt-dec måndag vecka 15 söndag vecka 12

Innehåll av kurs – mall (PDF)

Budgetmall (PDF)